Mijn aanpak

Lichaamsgericht, intuïtief en integraal

Met mijn belichaamde, afgestemde en analytische aanpak voel ik feilloos aan wat nodig is om stappen te zetten. Veel issues – op zowel ondernemers of persoonlijk vlak – herken ik moeiteloos omdat ze als dader of slachtoffer ook in mij huizen. Denk aan in je hoofd zitten, stress, burn-out, pleasen, zelfafwijzing, woede, grensoverschrijdend gedrag, narcisme, hechtingsstoornissen, hoogsensitiviteit, ADHD, trauma’s en 2e generatie oorlogsproblematiek. Veel van mijn klanten zijn verrast over de impact van de sessies, of ze nu weinig of veel hebben gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Samen krijgen we snel helder wat helder wil worden. Ik help de weg naar binnen te vinden, naar wie je werkelijk bent, om van daaruit je authentieke stroom te volgen. Voorbij de identificatie met je gedachten, gevoelens of gedragingen die je in de weg zitten. Ik voel de onderstroom haarfijn aan. Mijn kracht is een veilige bedding te bieden waarbij alles welkom is, energie vrijkomt, beweging ontstaat en er iets transformeert. Onderliggende angsten worden minder en mogelijke blokkades spelen minder op. Het bewustzijn wordt opgerekt en je bevrijd je van hardnekkige en ondermijnende patronen die leiden tot veel stress, overspannenheid of burn-out. Daardoor kunnen stappen beklijven en kom je meer in z’n authentieke kracht, met meer zelfcompassie, zelfvertrouwen en bewustzijn. Resultaat: meer verbinding, minder stress en meer flow.

Bevrijd jezelf en kies voor integrale en belichaamde coaching

Dus kom je er niet meer uit in je hoofd en krijg je steeds meer last van gedoe of lichamelijke klachten? Wil jij minder piekeren, minder je best doen, minder jezelf voorbij lopen of minder gedoe? Verlang jij naar een makkelijker en lichter leven, met minder stress? Met meer verbinding, zingeving of impact? En besef jij dat jouw persoonlijke groei de sleutel is voor de verandering waar jij naar verlangt? Dat alleen jij jezelf kan bevrijden van hardnekkige en ondermijnende patronen?

Dan support ik jou dan graag in je innerlijke groei en het doorbreken van jouw vicieuze cirkel. Omdat jij, met je hart op de goede plek, vastloopt of jezelf in de weg zit én voorwaarts wil. Dankzij mijn aanwezigheid, sensitiviteit en belichaamd bewustzijn voel je de veiligheid om dieper te kijken. Je zet precies de stappen die passen bij jou en halen we eruit wat erin zit. En jij weet het al: er zit méér in! Nieuwsgierig? Neem dan contact met mij op.

“Je hebt een enorme rust bij je, Lars, en tegelijkertijd ben je ook energiek. Je bent positief ingesteld en kijkt met compassie naar de wereld.