gids voor belichaamd en integraal bewustzijn

gids voor belichaamd en integraal bewustzijn

Ik help je jezelf bevrijden van wat jou ten diepste tegenhoudt om je essentie te leven en te zijn wie je werkelijk bent

Je eigen vicieuze cirkel doorbreken

Je hebt al veel gewerkt aan jezelf en biedt als coach, trainer of therapeut kwaliteit. Je werkt hard, doet je best en staat altijd klaar voor de ander. Toch knaagt het. Je ervaart een onbalans en loopt tegen je eigen grenzen aan.

Heb je - toegewijd, creatief, slim en sensitief als je bent - al van alles geprobeerd? Krijg je de vinger maar niet achter dieperliggende oorzaken waardoor patronen zich herhalen? Tijd om dieper te kijken - naar jezelf. Ik wijs je als belichaamd en intuïtief coach graag de weg.

Blokkades wegnemen

Lijkt het wel alsof je jezelf in de weg zit? Ik faciliteer jou en je bedrijf in alles wat nodig is om te slagen, afgestemd op jou. Door blokkades weg te nemen, in zowel de context waarin je opereert als in jezelf. In het moment, van praktisch tot strategisch, van inhoudelijk tot persoonlijk. En jij weet het al: er zit méér in!

Doorbraak realiseren

Ik heb ontdekt hoe je een doorbraak of transformatie realiseert. Voor mij is de sleutel in contact te zijn met de realiteit en gehechtheid aan oude patronen te ontmantelen. Met mijn doorleefde ervaren op het gebied van ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling weet ik precies datgene aan te reiken wat jij nodig hebt om stappen te maken.

Authentiek, verbonden en moeiteloos leven

Als gids voor belichaamd en integraal bewustzijn support ik mensen in hun verlangen naar een betekenisvol en lichter leven. Ik help je jezelf bevrijden van wat jou ten diepste tegenhoudt om je essentie te leven en te zijn wie je werkelijk bent. Met mijn integrale insteek kan er écht iets transformeren. Je voelt je vrijer en het leven komt je meer tegemoet.

Het lemniscaat teken staat symbool voor de oneindige energie van het interafhankelijke en ontvouwende leven. Het staat ook voor constante vernieuwing, harmonie, evenwicht en verbondenheid. In de magie is de lemniscaat ook een teken van ultieme kracht, de connectie met de eeuwigheid en de eeuwige waarheid. Het symboliseert de eenheid van alles. Het teken staat ook voor de gelijkheid van man en vrouw (yin en yang).

Mijn aanbod

Mijn eigen pad laat zien dat het mogelijk is jezelf te bevrijden van hardnekkige, ondermijnende patronen. Dat geef ik nu door als belichaamd integraal coach en intervisie of retraite begeleider. Door op afgestemde en belichaamde wijze mensen te begeleiden in hun eigen bewustzijnsreis van IQ (denken) via EQ (voelen) naar SQ (spirituele intelligentie).

Velen zijn verrast over de impact van mijn aanpak, of ze nu weinig of veel hebben gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Lees hier meer over mijn aanbod.

Ondernemerschaps coaching

Je biedt als initiatiefnemer, coach, leidinggevende of ondernemer kwaliteit. Maar – er zit méér in. Loop je tegen een plafond aan in je werk of met je onderneming? Dan kan ik je goed supporten.

Lees meer "Ondernemerschaps coaching"

Bewustzijnscoaching

Ik leer jou je lichaam en intuïtie als kompas te gebruiken, en je hoofd én hart te laten spreken. Daardoor ga jij je volle potentieel te leven en meer authentiek en verbonden zijn. Zonder stress en gedoe.

Lees meer "Bewustzijnscoaching"

Brainspotting

Dit is een krachtige therapeutische methode die werkt door de onderliggende neurofysiologische bronnen van emotionele en lichamelijke pijn, trauma, stress gerelateerde – en andere complexe symptomen te identificeren, te verwerken en uiteindelijk los te laten. Brainspotting is m.a.w. een tool die begint waar de meeste klassieke praat therapieën eindigen.

Lees meer "Brainspotting"

Herbron jezelf in Noorwegen

Hoe zou het zijn om op een unieke en magische plek te kunnen landen, te ontspannen en jezelf te ontmoeten? Vanuit ruimte, in een veld van aandacht en betrokkenheid, ervaar je de verbinding met je essentie. Vind de stilte in jezelf en maak de weg vrij om je verlangens te leven.
Lees meer "Herbron jezelf in Noorwegen"

Mijn werkervaring

In mijn carrière heeft altijd centraal gestaan het faciliteren en transformeren van mensen, organisatie of maatschappij naar een hoger bewustzijn. Als coach of veranderaar ben jij zelf daar het instrument in. Je kan immers nooit dieper gaan dan waar jij bent geweest. Daar heb ik een hele reis in afgelegd, van buiten naar binnen, voorbij de afgescheidenheid of dualiteit.

10 jaar geleden heb ik het roer omgegooid en sindsdien ligt mijn focus als intuïtief integraal coach en spaceholder van bijeenkomsten op het vergroten van bewustzijn en meer ‘vrij’ worden. Daarvoor heb ik complexe multistakeholder processen en organisatieveranderingen begeleid. Ook heb ik in 10 jaar een adviesbureau van 15 fte opgebouwd.

Start-ups ondersteunen

Naast coach ben ik o.a. betrokken geweest bij de start-up Part-up.com en was ik ook een van de mede-oprichters van Syndesmo.nl. Momenteel ben ik betrokken bij een bijzonder soort broodfonds, namelijk CommonEasy.nl. Ik ben hoofd interne flow en verantwoordelijk voor intakes, intervisie- en voortgangsgesprekken met mensen in een langdurige situatie, zoals burn-out.
Meer info "Start-ups ondersteunen"

Netwerken co-creëren

Ik heb allerlei netwerkinitiatieven en organisaties geco-creëerd. Momenteel ben ik o.a. als bestuurslid betrokken bij WakkerAAN.nl, een Coöperatief netwerk voor mensen en organisaties die er toe willen doen en Center for Human Emergence NL, die vanuit een integraal bewustzijn een bijdrage levert aan de uitdaging om nieuwe, meer complexe en creatieve manieren van denken en doen te ontwikkelen.
Meer info "Netwerken co-creëren"

Verbinden van mensen en inhoud

Ook heb ik ervaring met het faciliteren en katalyseren van complexe multi stakeholder processen. Zo heb ik in als Secretaris van de Taskforce MobiliteitsManagement (later Slim Werken Slim Reizen) een sleutelrol mogen vervullen bij het stimuleren van spitsmijdend reizen en flexibel thuiswerken (HNW).
Meer info "Verbinden van mensen en inhoud"

Adviesbureau oprichten en leiden

Mijn carrière begon als onderzoeker op de TU Delft, daarna heb ik gewerkt bij het consultantbureau Twijnstra Gudde om vervolgens een (nog steeds bestaand) toonaangevend mobiliteits adviesbureau inno-V.nl op te richten en ruim tien jaar te leiden (zie link voor 10 jaar jubileum boek).
Meer info "Adviesbureau oprichten en leiden"

Opleidingen, trainingen en retraites

Ik ben enorm gegroeid in bewustzijn, mede dankzij intensieve en meerjarige opleidingen en retraites o.h.g.v. lichaamswerk, relateren, business en loopbaan coaching, mindfulness en zijnsoriëntatie, systemisch werken, ontwikkelings- en sociale psychologie, intermenselijke psychologie en evolutionaire integrale ontwikkeling.

Dit bewustzijnswerk ligt aan de basis van mijn huidige werk als intuïtief coach en spaceholder van bijeenkomsten. Bovendien ben ik hierdoor veel effectiever bij het ondersteunen van organisaties, ook bij complexe verandervraagstukken.

Integrale Coaching

De 2,5-jarige Opleiding voor Integrale Coaching verwijst naar een allesomvattende manier van naar de mens kijken en deze vanuit die zienswijze te coachen. Het gaat het dan om het tot ontwikkeling komen als mens binnen alle levensgebieden en daar ook de context in mee te nemen. Het gaat er ook om dat we de wereld kennen en benaderen via ‘alle bronnen’, d.w.z. ‘hoofd’, ‘hart’ en ‘buik’. Ook leer je onze fysieke, emotionele, cognitieve en spirituele ontwikkeling te integreren.

Brainspotting

Dit is een krachtige therapeutische methode die werkt door de onderliggende neurofysiologische bronnen van emotionele en lichamelijke pijn, trauma, stress gerelateerde – en andere complexe symptomen te identificeren, te verwerken en uiteindelijk los te laten. Brainspotting is m.a.w. een tool die begint waar de meeste klassieke praat therapieën eindigen.

Systemisch Bewustzijn

In de procesgroep en training Systemisch Bewustzijn vind je een leer- en ontwikkelplek voor jou en je initiatief, waar je precies kunt inzoomen op wat er in sociale systemen gebeurt. Het helpt je met jouw realisatie, zodat je meer voor elkaar krijgt met minder moeite. Het helpt je ook om aan je omgeving te kunnen uitleggen hoe de nieuwe wereld werkt en niet werkt.

Lichaamsbewustzijn

Venwoude is een plek voor bewustzijnsontwikkeling waar allerlei meer lichaamsgerichte trainingen worden gegeven. Ik heb naast het volgen van trainingen ook in de community gewoond die de plek ‘droeg’ en waar je werkte aan je eigen proces. Een plek om echt diep af te dalen, meer lichaamsbewustzijn te ontwikkelingen en heel veel te leren over jezelf. Ook heb ik ervaring met workshops van de Rebalancing school.